Hakkımızda

2009 yılından bugüne parke satışı, montaj ve uygulaması konusundaki tecrübelerini  kurumsal bir çatı altında DökmeciParke markası …

DökmeciParke markasıyla müşterilerinin güvenini kazanarak büyümeye devam eden bir proje taahhüt ve hizmet firmasıdır.

Müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlarını temel esas alarak çalışmalarını sürdüren DökmeciParke, parke montajı, zemin kaplama uygulamaları, bakım-onarım ve tamir işlerinde kaliteden taviz vermeden sürdürmeyi prensip edinmiştir.

Profesyonel ve tecrübeli ekibiyle müşterilerine özel zemin çözümleri sunmaya devam etmektedir.

DökmeciParke, 10 yıllık piyasa tecrübesini satış konusunda da sürdürmektedir. Lamine parke, masif parke, bambu parke, marküteri, special laminat parke, laminat parke, deck, merdiven, süpürgelik, yardımcı ürünler, PVC parke gibi zengin bir ürün gamıyla DökmeciParke, müşterilerine uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunmaktadır.

DökmeciParke olarak biz, sadece müşteri taleplerini yerine getirmekle yetinmeyip, teknolojinin ve bugünün şartlarında sektördeki gelişmeler doğrultusunda sizleri yönlendirme sorumluluğumuzun farkındayız. Ve bu sorumluluğumuzu zamanında ve en doğru bir biçimde yerine getirme gayreti içerindeyiz.

Çalışma hayatının içerisinde olduğumuz 10 yılı aşkın sürede her müşterimizi en iyi müşterimiz, her işimizi en önemli iş, her uygulamayı en önemli referansımız bildik. İtibar ve güvenin parayla satın alınamayacağının bilincindeyiz ve tüm ekibimizle birlikte çalışmalarınızda uzun süreli çözüm ortağınız olarak sizlerle birlikte çalışmaya aday olduğumuzu ifade etmekten mutluluk duymaktayız.

Kurum Değerlerimiz

 

İnsan odaklı:

DökmeciParke, ürün ve hizmetleriyle ulaştığı her noktada insana ve insan sağlığına değer veriyor. Kullandığı hammaddelerden üretim koşullarına kadar bütün süreçte insan sağlığını öncelikli görüyor.

DökmeciParke için sadece nihai müşteri memnuniyeti değil, çalışan ve iş ortaklarının memnuniyeti de oldukça önemli:

– Üretim tesislerinde iş güvenliği, çalışma koşulları vb. konular üzerinde oldukça hassas davranılıyor.

– Tüm iş ortaklarına satış sonrası hizmet ve teknik destek verilerek kurum dışı paydaşların her zaman yanında yer alınıyor.

Gelişim ve kalite odaklı

DökmeciParke sürekli gelişime, AR-GE ve ÜR-GE destekli üretime odaklı çalışır. Etkileşim halinde olduğu herkes için en mükemmel çözümleri sunar. Şartlar ne olursa olsun, %100 AGT kalitesiyle hizmet verir. Üretimin ilk aşamasında başlattığı bu kalite anlayışını satış sonrası hizmetinde de sürdürür.

 

Çevreye saygılı

DökmeciParke, gelecek kuşaklara yaşanabilir, tertemiz bir dünya bırakmayı görevi olarak görüyor. Geleceği ve beraberinde getirdiği değişimi kucaklayan bir firma olarak çevre politikasını da buna göre belirledi: Çevreyi korumak ve sürekliliğini sağlamak için tüm çevre yasalarına ve yönetmeliklerine uymak, çevre etkilerini kontrol altında tutmak ve bu etkileri azaltarak çevresel performansını sürekli iyileştirmeye çalışmak.

 

KALİTE ANLAYIŞIMIZ

DökmeciParke, Hatay’da ilklere imza atan cesur, yenilikçi, girişimci anlayışıyla bu sektörün prestijli lider firmaları arasında tartışmasız önemli bir yer edinmiştir.

Kendini sürekli yenileyen, farklı ürünler sunma prensibiyle hareket eden firmamız Dünya’da ki değişim ve gelişiminin en yakın takipçilerindendir.

Bu misyonun ürünü olan hizmetlerimiz ve kalite belgelerimiz ile gerek Türkiye, gerekse uluslararası pazarda saygın bir isme sahiptir.

Amacımız en kaliteli, doğru hizmeti vermek ve sektörün seçkin, güvenilir yüzü olmaktır.

 

VİZYONUMUZ

Yaşadığımız her alanı parke ile tanıştırmak istiyoruz.

Hedefimiz, teknolojik her imkanı daha iyi  bir üretim için  değerlendiren, yeniliklere açık, konforlu, şık, kullanışlı bu doğal malzemeyi hayatımızla bağ kuran tüm mekanlara taşımak, her zevke hitap eden bir ürün yaratmak, yüksek kalite standartlarına uygun modelleri ekonomik seçeneklerle Sizlere sunmaktır.

Şu anda Hatay’ın en geniş ürün çeşitliliğine sahip parke markası olarak Bizim en önemli stratejimiz Sizsiniz… Müşterilerimizin ihtiyacı olacak her türlü ürünün portföyümüzde yer alması” önceliğimizdir.